mac

Haha, hade bara tråkigt.. :D



btw, har bestämt mig, ska skaffa en sån tatoering, precis på samma ställe, visst är den fin ? :)


Rubrik

Ja...Idag vaknade jag klockan halv nio på morgonen, jag som är van att vakna typ klockan 3 på dan...:D. Men iaf. vaknade, åkte till Slussen, träffade Sandra där, vi åkte till Skanstull och solade... Jag solade 30 min. men jag fattar inte man kan knappt se skilnaden, liksom Sandra sa att jag är redan så brun, så att jag intemärker det sj, men hon kan se direks, att jag har solat.. Men iaf.. Sen kom jag hem åt osv. sen somna jag. Har sovit typ bort hela dan ?! :O NOT GOOD! Men aja.. Kan inte fatta att lovet är redan slut.. men aja, skulle i egentligen pluggat under lovet, men jag har inte gjort det.. men ska börja imorgon...

Ska gå göra nåt nu... hörs. ;)

Kom på en idé

Jo, kom på en idé, att nån gång i november ska Keily, jag & Melissa åka med båt till Estland, alltså på en kryssning.. ^^ Så vi kan säga till vänne att komma till Tallinn, så vi kan chilla i Estland typ 7h. Det blit skitkuuul ! :D Måsta bara planera allting precis, att när osv, för att vi har ju ändå skola..


TALLINN ! <3

Ja, ni tänker säkert vf skriver jag ett inlägg klockan 2 på natten.. :D, det är bara det att jag har blivit van, att vara vaken skitlänge och sen sova typ hela dan, jag vet att det inte är bra, men ändå..

btw, Gud va jag saknar dej Mellis, kom tillbaka nu från Ryssland ! <3

New stuff


Den är varm och mjuuuk...



Har fixat naglarna idag.. :)

mmmmmmums...gooodis. ^^


köpte en ny likadan t'shirt idag, som jag hade köpt på lördag, för att förstörde den andra, meen jag tycker om den.. :)

Det är finare i värkligheten..




Tights..


Malin ritar bra

En tjej, Malin, ritade av bilden, på min pojkvän och visst blev det bra ?! :)

(http://mjomalinjohansson.blogg.se/)


Fick bilderna

HELLYEAH ! Jag fick hem skolbilderna, eller alltså bilderna från skolfotograferingen !? Jag har väntat på bilder i typ 8 veckor nu ?! Allts bilderna blev ganska OK, ska scanna de senare, och lägga upp hät kanske, men aja, vaknade för typ 1h sen eller något, så har dock inte hunnit göra nåt.


Dagens låt


                                           Mt Eden Dubstep (HD) - Sierra Leone

Bjuder på bilder


Sommar 09


Baby <3


Fotografering i skolan 09


Älskar ROSA ! :D


08




I skolan. Lilla tjockis, hehe.


En rolig kväll ändå. Med Keily (Keilys.blogg.se)


Saknar mitt långa hår. :(


Skolish :P


<3


PÖSSS ! ;*




Ja, det var väl det just nu... Snabbt då också vad jag har gjort idag. Jo jag vaknade väldigt sent, typ 3 ? , men ja sen så var jag bara ute chillade, varit hemma och tagit det bara lungt. :)


Ska iväg

Idag har jag inte gjort så mkt, fixat bara lite min blogg, sen kollat på några filmer och inget speciellt.
Ska iväg och sola nu, vi hörs senare blekisar.. ;)


Nolifer livet har börjat

Alltså, om man inte har nåt att göra blir man typ deppig, elr man börjar tänka på massas skit som man annars inte ens kommer på... Just nu känner jag mig EMOO ! Alltså, min pojkvän bor i Estland, det e skitjobbigt, men it's love. Nu har jag inte fått fräffa honom på jävligt länge, saknar honom såååå mycket ! :(


Baby, <3

SOOOOOVA

OMGGG! Klockan är redan 2, måste sova. Alltså jag är ju skittrött också i egentligen + jag vill inte sova bort hela dan imorn, ska sola imorn, och sen vara en nolifer ! :S Lovet har börjat och med det har också börjat mitt liv som nolifer !? Alltså det är inte klokt ju! Alla ska resa bort elr göra ngt annat så att dom inte har tid att träffas.. i egentligen skulle jag åka till Estland under lovet, men det blev inte så.. but palla bry mig, God natt ! ;*


(jag ser skitfet ut på den här bilden, men who cares :D) annars så har
jag klippt håret kortare, men jag tycker om det nu.  ;)


FAIL

hahaha, jag kan inte sluta garva ! HAHAHA ! :D  btw, det är inte mina ben!


From the beginning

Tjaa !
Jo, tänkta att jag ska blogga igne.. alltså det e nåt man blir typ "beroande" av !? :O Det är ett bra sätt att typ säga ut allt man vill och har att säga.. men inte bara det, det är kul också. (:

Hmm.. till er som inte vet något om mig då.. Jag heter Carmen Monika, är 15 år. Jag är en glad tjej, som gillar att umgås, festa...enjoy the life, 'cause we live only once. Hmm.. vad mer? Kommer inte på nåt just nu.

MEEE ! ;)


RSS 2.0